radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαΐου 25, 2005
Eurovision 2005: Τα σημαντικά ασήμαντα!
Στις πρόβες της Έλενας Παπαρίζου και του team της, η ελληνική αποστολή αισθανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού οι αντιδράσεις του κοινού (που, στην μεγάλη πλειοψηφία τους, ήταν Ουκρανοί) απέναντι στο "My Number One" ήταν από χλιαρές έως μηδενικές. Αντιθέτως, στις πρόβες της Μάλτας και της Μολδαβίας επικρατούσε πανικός.
Μια μέρα πριν τον Τελικό, ο Αλεξ Παναγή έπαθε πνευμονία, η Ναταλία Γερμανού γαστρεντερίτιδα, ένας από τους χορευτές τραυμάτισε το μάτι του, ενώ, λίγες ώρες πριν τον show, το φερμουάρ του φορέματος της Έλενας σκίστηκε και χρειάστηκε να ραφτεί λίγο πριν ανέβει στη σκηνή.
Καθ' όλη τη διάρκεια των προετοιμασιών, οι αποστολές όλων των χωρών μπορούσαν να παρακολουθούν όλα όσα συνέβαιναν στο Palats Sportu από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν, μέσα από ένα ειδικό τηλεοπτικό κανάλι κλειστού κυκλώματος.
Η συμμετοχή που θεωρούσε ιδιαίτερα απειλητική ο Χρήστος Δάντης ήταν αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου, με την Javine και το "Touch My Fire", που τελικά κατέληξε στην 22η θέση (προφανώς, δεν τη φοβόταν μόνο ο Χρήστος Δάντης).
Όταν ξεκίνησε η ψηφοφορία, και ενώ τα λεπτά περνούσαν και τα πολυπόθητα points δεν έρχονταν ποτέ, το πρώτο πράγμα που είπε η Έλενα Παπαρίζου ήταν "Τόσο χάλια ήμασταν?", ενώ ο Χρήστος Δάντης αναρωτήθηκε "Πώς θα γυρίσουμε στην Ελλάδα?".
Οι (λιγοστοί) 6 βαθμοί που μας έδωσε η Μάλτα και το μηδενικό της Ουκρανίας, ήταν οι δύο βαθμολογίες που σχολιάστηκαν περισσότερο αρνητικά από την ελληνική αποστολή. Η πρώτη επειδή η Ελλάδα είχε βοηθήσει πολύ την Μάλτα και την Chiara στο promotion της και η δεύτερη γιατί η Ουκρανία έδειχνε να στηρίζει την ελληνική συμμετοχή.
Αμέσως μετά τον Τελικό, η Ναταλία Γερμανού έχασε τον δρόμο για τον χώρο που γινόταν η συνέντευξη Τύπου, κι έτσι έφτασε με μικρή καθυστέρηση.
Μετά τον θρίαμβο στον Τελικό, οι γονείς της Έλενας Παπαρίζου έβγαλαν ένα τάπερ γεμάτο κεράσια και τα προσέφεραν σε όσους βρίσκονταν στο mini party που γινόταν στο ξενοδοχείο. Από εκεί πέρασε και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, για να συγχαρεί την ελληνική αποστολή για την επιτυχία της.
Η Έλενα Παπαρίζου δεν κατάφερε να πάει στο party του "Euroclub" που διοργανώνουν όλες οι αποστολές για την λήξη του Διαγωνισμού, αφού ολοκλήρωσε τις "υποχρεώσεις του νικητή" τα ξημερώματα της Κυριακής.
Την επόμενη μέρα του Τελικού έγινε ειδική εκδήλωση προς τιμήν της Έλενας Παπαρίζου, στο Δημαρχείο του Κιέβου, όπου της δόθηκε το κλειδί της πόλης. Ο Δήμαρχος, όμως, είχε πιει μάλλον λίγο περισσότερο από το σύνηθες, επαναλάμβανε τις ίδιες λέξεις και αγκάλιαζε συνεχώς την Έλενα!
Πρόβλημα αντιμετώπισε η ελληνική αποστολή όταν προσπαθούσε να βρει ένα αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το διαθέσιμο αεροπλάνο δεν χωρούσε όλα τα μέλη της, ενώ οι ουκρανικές αερογραμμές αρνούνταν να κάνουν upgrade στις πτήσεις. Τελικά, η Aegean δέχτηκε να στείλει ειδικό αεροπλάνο στο Κίεβο, για να μεταφέρει την αποστολή back home.
mad tv
posted by Panos @ 16:51  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .