radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Μαΐου 15, 2005
Επιστρέφουν στη δισκογραφία οι Scissor Sisters
Το ντεμπούτο album τους πούλησε πολλά εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία έγινε το album με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το 2004. Τώρα, οι Scissor Sisters ετοιμάζονται για την επιστροφή τους με καινούρια τραγούδια.
Όπως δήλωσε η Ana Matronic στον ραδιοφωνικό σταθμό Xfm, πριν λίγες μέρες, "το πρώτο album ηχογραφήθηκε στο διαμέρισμα του Babydaddy. Έτσι, ξεκινήσαμε το δεύτερο και ήρθαμε πάλι εδώ. Είμαστε εδώ σχεδόν κάθε μέρα...Έχουν περάσει μόλις δύο εβδομάδες από τότε που επιστρέψαμε απ' την περιοδεία, οπότε είναι αρχή ακόμα, αλλά μέχρι στιγμής όλα πηγαίνουν πολύ καλά."
Εντωμεταξύ, η Ana απάντησε και στα όσα είπε ο Liam Gallagher για τους Scissor Sisters (χαρακτηριστικά, τους αποκάλεσε "f***ing rubbish"-δεν θέλετε μετάφραση υποθέτουμε), λέγοντας : "Νομίζω πως όταν Gallaghers αρχίζουν να σε βρίζουν, ξέρεις πως τα έχεις καταφέρει. Σε ό,τι με αφορά, είναι σαν στοιχείο επιβεβαίωσης".
posted by Panos @ 13:51  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .