radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαΐου 11, 2005
H ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
O θεσμός της Γιορτής της Μουσικής και πάλι στην Αθήνα. Φέτος, με όσες πληροφορίες μπορούμε να έχουμε ως τώρα, η διοργάνωση θα είναι διαφορετική. Ετοιμάζεται ένα τεράστιο πολυ-event. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι πρόκειται για την πιο ξεχωριστή και σημαντική διοργάνωση, δωρεάν μουσικών εκδηλώσεων των τελευταίων ετών.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινή μουσική εκδήλωση στην Ευρώπη, που λαμβάνει χώρα τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις (από φέτος). Σημαντικός σταθμός αυτής της τετράχρονης παρουσίας της εδώ είναι ο περσινός που -ουσιαστικά- την καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού, λόγω της επιτυχίας της καλλιτεχνικά, αλλά και σε προσέλευση κόσμου. Αυτό που εμάς μας ενθουσιάζει είναι ότι τα παιδιά που την ετοιμάζουν (σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, βέβαια), οι άνθρωποι της «Μ.Ε.Σ.Ο.» στηρίζονται πρωτίστως στην αγάπη τους για τη μουσική και το καλό τους μουσικό γούστο, κάτι που φαίνεται στις επιλογές κάθε χρονιάς. Δεν είναι και λίγο καλλιτέχνες όπως οι 1 Giant Leap, Scissor Sisters, Bermuda Triangle, Circulation, Mich Gerber, Fundamental, Loop Guru, αλλά και γνωστοί Έλληνες, να εμφανίζονται δωρεάν για όλο τον κόσμο. Όπως λένε και οι άνθρωποι της Μ.Ε.Σ.Ο, "όταν η Μουσική γιορτάζει, είμαστε όλοι καλεσμένοι!"
Και φέτος, από τις 21 Ιουνίου και για τρεις ημέρες η Αθήνα θα πλημμυρίσει και πάλι από μουσική. Από το απόγευμα της Τρίτης 21 Ιουνίου έως την Πέμπτη 23 σε διάφορα σημεία της Αθήνας όπως Πλ. Κοτζιά, Τεχνόπολις, Πλ. Κλαυθμώνος, Εθνικός Κήπος, Σύνταγμα, Μοναστηράκι και σε άλλα σημεία στα διαμερίσματα της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν συναυλίες αλλά και δρώμενα που θα έχουν σχέση με τη μουσική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΑΣ.
STAY TUNED..!
posted by Panos @ 13:26  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .