radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Μαΐου 12, 2005
Nέες ελληνικές κυκλοφορίες
Σχεδόν έτοιμο είναι το ολοκαίνουργιο album του Γιάννη Πλουτάρχου, που επιστρέφει δυναμικά μετά από δισκογραφική απουσία δύο, περίπου, χρόνων. Το follow-up του επιτυχημένου album "Πάει Λίγος Καιρός" ηχογραφήθηκε τους προηγούμενους μήνες και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του Ιουνίου.

Δύο χρόνια μετά το "Μια Συνηθισμένη Μέρα", ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει με το πρώτο studio album του μετά το greatest-hits "35 Χρόνια". Τα νέα τραγούδια του Γιάννη Πάριου υπογράφει ο Αντώνης Βαρδής, ενώ το album θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Ιουνίου-ήδη έχουμε τη δυνατότητα να ακούσουμε αποκλειστικά από το sfera 102.2 κάποια από τα νέα τραγούδια του.

Στις μέσα του επόμενου μήνα θα κυκλοφορήσει και το νέο album του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που θα περιλαμβάνει ζωντανές ηχογραφήσεις αλλά και ένα νέο τραγούδι.

Τέλος, συζητήσεις γίνονται για την κυκλοφορία του πρόσφατου διπλού live album της Αννας Βίσση σε dual-disc, που θα περιλαμβάνει τόσο το original album, όσο και το οπτικό υλικό από το DVD που κινηματογραφήθηκε από τις περυσινές εμφανίσεις της star στο Διογένης Studio.
posted by Panos @ 01:30  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .