radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαΐου 11, 2005
Νέα τραγούδια απο τους KEANE / ετοιμάζουν και ντοκιμαντέρ
Νέα τραγούδια παρουσιάζουν στην περιοδεία που πραγματοποιούν στην Βόρεια Αμερική, οι Keane. Μερικά από αυτά έχουν τίτλους όπως "Nothing In Your Way", "Hamburg Song" και "Try Again". O πιανίστας του γκρουπ, Τιμ Ράις Οξλι, τα χαρακτήρισε πιο ρυθμικά και funky.
"Είναι πολύ σημαντικό να τα παίζουμε live και να βλέπουμε πως τα υποδέχεται το κοινό μας", δήλωσε ο Οξλι. "Ως τώρα η αντίδρασή του κόσμου ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Πιστεύω ότι μετά από 18 μήνες συναυλιών, το παίξιμό μας έχει βελτιωθεί πολύ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την εντύπωση πως τα νέα μας τραγούδια είναι διαφορετικά και καλύτερα". Η Αμερική υποδέχτηκε πολύ θερμά τους Keane.
Παρ΄όλα αυτά απ΄ ότι μαθαίνουμε τo νέο τους άλμπουμ δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από την άνοιξη του 2006.
πηγή: www.keane.at

Από την άλλη οι Keane φαίνεται πως επηρεάστηκαν από το ντοκιμαντέρ των Metallica, “Some Kind of Monster”, και έτσι αποφάσισαν να κινηματογραφίσουν τις ηχογραφήσεις του επόμενου άλμπουμ τους με τον ίδιο τρόπο.
Ο Tim Rice-Oxley δήλωσε: «Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το live ενός συγκροτήματος αλλά κάθε φορά που παίρνω ένα DVD, βλέπω πάντοτε πρώτα το υλικό που υπάρχει εκτός σκηνής, γιατί αυτό που θέλω πραγματικά είναι να μάθω πως είναι αυτοί οι άνθρωποι και πως φτιάχνουν τα κομμάτια τους.»
Επιπλέον, το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει ένα DVD από την περιοδεία τους στην Αμερική, το οποίο θα κυκλοφορήσει πρίν το τέλος της χρονιάς.
posted by Panos @ 13:10  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .