radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Μαΐου 09, 2005
Archive back in Greece!
Ένα χρόνο μετά την πρώτη, θριαμβευτική τους ζωντανή εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη, οι Archive επιστρέφουν!

Το συγκρότημα που έχει χαιρετιστεί από σύσσωμο το μουσικό τύπο ως η μεγαλύτερη ελπίδα της ευρωπαϊκής ποπ και ροκ μουσικής, έρχεται ξανά, με ένα ολοκαίνουριο ακουστικό άλμπουμ στις αποσκευές του, το «Archive Unplugged». Ας σημειωθεί εδώ ότι παρόλα αυτά, η συναυλία θα είναι ηλεκτρική.

Τους παρομοίασαν με ό,τι σημαντικότερο στην ιστορία της μουσικής, από τους Pink Floyd ως τους, αλλά οι Archive έχουν τη δική τους, ιδιαίτερη μουσική ταυτότητα, με αριστουργηματικές συνθέσεις που ακούστηκαν κατά κόρον, όπως τα τραγούδια «Fuck You», «Get Out» και «Again». Το καταλυτικό τρίο από τη Μεγάλη Βρετανία, που απέκτησε γρήγορα χιλιάδες φανατικών οπαδών και στην Ελλάδα, επαναπροσδιόρισε τα όρια της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, αφήνοντας το δικό του, ιδιαίτερο στίγμα

Ο πυρήνας του συγκροτήματος είναι ο Darius Keeler και ο Danny Griffiths, οι φορείς του οράματος των Archive, ενός οράματος που απογειώθηκε τελικά το 2002, με όχημα το καταπληκτικό άλμπουμ «You All Look The Same To Me», μια δουλειά που χαράχτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη ενός ευρύτατου κοινού, κι εκτόξευσε τους Archive στη σφαίρα των μεγάλων γκρουπ του σύγχρονου μουσικού στερεώματος. Με νέα προσθήκη στη σύνθεσή τους τον ονειροπόλο Craig Walker από το Δουβλίνο, και μετά την κυκλοφορία του soundtrack που έγραψαν για την ταινία «Michel Vaillant» (2003) - δημιουργικά απομονωμένοι στην ιδιωτική κατοικία του σεναριογράφου και παραγωγού της ταινίας, διάσημου Γάλλου σκηνοθέτη Λυκ Μπεσσόν, στη Νορμανδία - οι Archive συνέχισαν με το πιο δυνατό και … ειλικρινές μέχρι τώρα άλμπουμ τους, το «Noise», που σημείωσε μεγάλες πωλήσεις όχι μόνο στην πατρίδα τους, αλλά και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Η συναυλία των Archive στη Θεσσαλονίκη είναι, κατά κάποιον τρόπο, μια απόδραση από το στούντιο όπου ηχογραφούν το νέο τους άλμπουμ.

Τιμή εισιτηρίου:27€ προπώληση,35€ ταμείο

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Ώρα έναρξης: 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: στο www.encore.gr : με ένα «κλικ» στο ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ, με ένα τηλεφώνημα στην ACS 801 11 15 16 17 για κατ' οίκον παράδοση και στα TICKET HOUSE, ΠΑΤΣΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ, ACS (ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ 13 ΚΕΝΤΡΟ ), ACS ΣΙΝΔΟΥ.

juke box
posted by Panos @ 17:23  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .