radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Μαΐου 09, 2005
Με συντροφιά…τη μουσική!
Αλήθεια πόσες φορές έχετε ταξιδέψει με συντροφιά τη μουσική;
Μιλάμε για μεγάλα ταξίδια, όταν η μόνη μας παρέα είναι ένα Discman με επιλεγμένα αγαπημένα cd και τραγούδια που πολλές φορές εμείς έχουμε επιλέξει για τον συγκεκριμένο σκοπό. Με τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια όπως αναφέρει το γνωστό άσμα και χωρίς φίλους, είσαι μόνος και τραγουδάς από μέσα σου ή και λίγο φωναχτά το τελευταίο χιτ της Δέσποινας Βανδή, τη κλασσική μπαλάντα των scorpions ή το μπιτάτο κομμάτι του 50 cent.
Δεν έχει σημασία ποιο είδος μουσικής είναι αυτό που μας εκφράζει, αυτό που ακούμε συχνότερα ή αυτό που θα μας ξεσηκώσει. Η μουσική στο ταξίδι είναι μια άλλη υπόθεση και είναι καθαρά προσωπική. Για παράδειγμα θέλουμε τραγούδια για να χαλαρώσουμε, για να μην μας πάρει ο ύπνος ή για να σκοτώσουμε…τις ώρες μας μέχρι να φτάσουμε στο τελικό προορισμό.
Πολλές φορές ακούγοντας μερικά τραγούδια κατά τη διάρκεια ταξιδιών, σε φάση τεράστιας χαλάρωσης έχουμε τη δυνατότητα να τα αγαπήσουμε περισσότερο και να κατανοήσουμε πληρέστερα το νόημα τους.
Είναι το ίδιο με το να ακούμε ένα cd στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου, έτσι για παρέα. Είναι το ίδιο για τις νοικοκυρές που κάνουν τις δουλειές του σπιτιού και θέλουν μουσική για να μην νιώθουν τελείως μόνες. Είναι συντροφιά.
Η μουσική είναι πολύ σπουδαίο πράγμα.
Αυτό θέλουμε να εκφράσουμε και εμείς από εδώ. Να το διατυμπανίσουμε. Γι΄ αυτό ακριβώς σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε ενεργά στη διαμόρφωση της σελίδας μας στέλνοντας τα σχόλια σας σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει ή ακόμα και στέλνοντας τις απόψεις και τα τυχόν άρθρα σας στο e-mail μας. Μη διστάσετε να γίνετε μέρος της παρέας μας, γιατί η μουσική ενώνει!
posted by Panos @ 20:38  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .