radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Μαΐου 03, 2005
ΤΟ ΄΄ΑΝΤΙΟ΄΄ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ
Έχει κυκλοφορήσει πάνω από 30 επιτυχημένα albums, έχει τραγουδήσει σε ιστορικούς χώρους ανά τον κόσμο και είναι από τους ελάχιστους Έλληνες που έχουν καταφέρει να κάνουν διεθνή καριέρα (και μάλιστα μεγάλη). Τώρα, η Νάνα Μούσχουρη ετοιμάζεται να αποσυρθεί και, πριν το κάνει, θα πραγματοποιήσει μερικές δεκάδες αποχαιρετηστήριες συναυλίες σε όλον τον κόσμο.

Η περιοδεία ξεκίνησε τον Απρίλιο και η Νάνα Μούσχουρη έχει ήδη τραγουδήσει σε μεγάλες πόλεις της Γερμανίας, μιας χώρας που την αγαπά ιδιαίτερα. Οι εμφανίσεις που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι 47, χωρίς καν να έχουν προγραμματιστεί οι ημερομηνίες για τις συναυλίες της σε Ασία, Καναδά, Αγγλία, Γαλλία, Αμερική, Ισπανία και, φυσικά, Ελλάδα, χώρες που θα επισκεφθεί μέχρι τα τέλη του 2005.

Τα shows αναμένονται να ξεπεράσουν τα 100 και είναι ιδιαίτερα σπάνιο για έναν καλλιτέχνη της ιστορίας της Νάνας Μούσχουρη να πραγματοποιεί τόσες πολλές εμφανίσεις σε διαφορετικές πόλεις και χώρες, και μάλιστα σε τόσο κοντινές ημερομηνίες-είναι κάτι που ούτε νέοι καλλιτέχνες δεν κάνουν.

Το πρόγραμμα της farewell tour της Νάνας Μούσχουρη μπορείτε να το δείτε στο επίσημο website της, www.nanamouskouri.net.
πηγή:mad
posted by Panos @ 02:52  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .