radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Μαΐου 03, 2005
ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ!!!
Μετά από απουσία μόνο λίγων ημερών και πάλι μαζί σας για να ραδιουργήσουμε μαζί και να αναφερθούμε στα θέματα που απασχολούν ή θα απασχολήσουν τον κόσμο της μουσικής. Η ανανέωση της ιστοσελίδας βέβαια μπορεί να γίνεται από το εξωτερικό (Maastricht Ολλανδίας) αλλά τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, τα μαθαίνουμε και σας τα μεταφέρουμε!
Επικράτησε λοιπόν για το διαγωνισμό της Eurovision το τραγούδι του Χρ. Δάντη και της Ναταλίας Γερμανού “my number one” όπως πολύ σωστά είχαμε προβλέψει εδώ από αυτή τη στήλη (www.radiourgies.tk). Το συγκεκριμένο κομμάτι σε dance ρυθμό και με κάποια έθνικ στοιχεία, έχοντας επηρεαστεί και από την περσινή πετυχημένη σε μεγάλο βαθμό συνταγή του Σάκη Ρουβά, ξεκίνησε την promo παρουσία του σε διάφορα show της Ευρώπης ώστε να διαφημίσουμε το προϊόν μας.
Είναι ένα τραγούδι που ακούγοντας το στα ραδιόφωνο έχει στοιχεία εμπορικά ώστε να πουλήσει και να γίνει σουξέ. Αλλά ως εκεί. Δεν έχει αυτό το κάτι που πρέπει να έχει ένα τραγούδι και μία συμμετοχή για να διεκδικήσει με αξιώσεις μια καλή θέση στο διαγωνισμό. Τώρα θα μου πείτε τα άλλα που έχουν κερδίσει ή έχουν πάει καλά κατά καιρούς το είχαν? Άλλα ναι και άλλα όχι. Με αυτά τα τραγούδια η συμμετοχή είναι ρίσκο.
Από την άλλη όλα τα προγνωστικά είναι με το μέρος μας και οι έως τώρα δημοσκοπήσεις μας καθιστούν φαβορί, αλλά κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ποτέ τίποτα σε αυτόν τον τρελό μουσικό διαγωνισμό. Μακάρι να έπαιζε ρόλο μόνο η μουσική..!
Λίγες μέρες έμειναν μέχρι τον τελικό, οπότε λίγο υπομονή για να δούμε τι θέση θα καταλάβουμε και φέτος.
posted by Panos @ 01:01  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .