radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Οκτωβρίου 11, 2008
Το νέο πρόγραμμα του 902
Στο νέο πρόγραμμα του «902 Αριστερά στα FM» από τις 6 πρωί έως τις 5 το απόγευμα η ενημέρωση έχει τον πρώτο λόγο.

Οι Γιάννης Χατζηγεωργίου, Παύλος Ρούφας, Γιώργος Πενταράκης, Νίκος Μπογιόπουλος, Δάνης Παπαβασιλείου, Γιάννης Ευσταθίου, Κώστας Τσίφτης, Κώστας Καραχάλιος, Αννα Μπαλλή, Εφη Θανοπούλου, μαζί με όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του σταθμού, παρακολουθούν, καταγράφουν, σχολιάζουν και αναλύουν την επικαιρότητα.

Στο νέο πρόγραμμα του «902 Αριστερά στα FM», δίπλα στις γνωστές και αγαπημένες σας εκπομπές, μπορείτε να ακούσετε:

* Εναν κύκλο εκπομπών από γνωστούς καλλιτέχνες δημιουργούς, όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Μπάμπης Στόκας, ο Μάνος Ξυδούς.
* Μια σειρά δραματοποιημένων αστυνομικών ιστοριών. Ιστορίες που έγραψαν ειδικά για το σταθμό μας οι κορυφαίοι της ελληνικής αστυνομικής λογοτεχνίας.
* Τη σειρά «Από τη λαϊκή, δημοτική ποίηση στους ποιητές της εποχής μας», που γράφει και παρουσιάζει ο ηθοποιός - συγγραφέας Βασίλης Κολοβός.
* Μια ενότητα εκπομπών για τα 90χρονα του ΚΚΕ με αφιερώματα: Στο ραδιοφωνικό σταθμό του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας «Ελεύθερη Ελλάδα» (1947-1949). Στο σταθμό του ΚΚΕ «Φωνή της Αλήθειας» (1950-1974). Στο ρόλο του ΚΚΕ στην πάλη των ιδεών, τη συμβολή του Κόμματος στην ανάπτυξη του πολιτιστικού κινήματος, την προσφορά του ΚΚΕ στην εξέλιξη της επιστημονικοτεχνικής σκέψης στην Ελλάδα.

Ο «902 Αριστερά στα FM» ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες μια σειρά πρωτοβουλιών, με εκδηλώσεις, εκδόσεις και άλλες δραστηριότητες που θα κλιμακωθούν ενόψει της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ίδρυσή του, το Γενάρη του 2009.

Στο πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών και με σκοπό την ενίσχυση της φωνής των νέων δημιουργών, αλλά και την ανάδειξη του πλούτου της ελληνικής μουσικής δημιουργίας, ξεκίνησε την παραγωγή ή συμπαραγωγή μιας σειράς cd.

Το πρώτο απ' αυτά ήδη κυκλοφορεί με τίτλο «Magic Bus Sessions» και είναι ένα δείγμα της ελληνικής σκηνής της μπλουζ μουσικής, με συγκροτήματα που παρουσιάστηκαν κατά καιρούς από την εκπομπή του σταθμού μας «Μαγικό Λεωφορείο».

Ακολουθούν εκδόσεις cd με τραγούδια νέων μουσικών συγκροτημάτων, λαϊκά και ρεμπέτικα, αντάρτικα και τραγούδια της αντιδικτατορικής αντίστασης, κ.ά.

Πηγή: Ριζοσπάστης
posted by Panos @ 17:35  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .