radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Οκτωβρίου 04, 2008
Νέος διαδικτυακός ραδιοσταθμός από Τάκη Φωτίου, με φωνές απ' τα παλιά
Μια «νέα περιπέτεια» για το 2009 ετοιμάζει ο παλαίμαχος παραγωγός του Jeronimo Groovy, Τάκης Φωτίου, μετά τη λήξη της συνεργασία του με τον Oasis. Όπως ο ίδιος γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα, αρκετά επικριτικός για τη σημερινή κατάσταση του μέσου, ετοιμάζεται μέσα στους επόμενους μήνες να στήσει εξολοκλήρου από την αρχή, στον «αέρα» του διαδικτύου μια νέα προσπάθεια, με οικονομική και ψυχολογική επένδυση.

Όνειρο μου να στήσω ένα ραδιόφωνο με ΝΕΟ ΑΙΜΑ αλλα και με δύο τρία άτομα από τα παλια που ξέρω ότι τα αγαπάτε και με στήριξαν στα δύσκολα.Γιατι ,που να πάρει, αν δεν στηρίξεις τους ανθρώπους που ήταν στα δύσκολα δίπλα σου ποιους θα στηρίξεις..?

Με ρωτάνε συνέχεια.Πώς θα τον ονομάσεις? Groovy ? Aπαντώ :Δεν θα αντέγραφα ποτέ .Ούτε το όνομα ,ούτε την φιλοσοφία ενός σταθμού. To θεωρώ κορυφαία αλητεία και έλλειψη σεβασμού να αντιγράφω ονόματα για να κλέψω λίγο από την δόξα ενός σταθμού -ιστορία στο ραδιόφωνο. Άλλωστε κάτι τέτοιο ό ίδιος ο κόσμος που αγάπησε τον Jeronimo θα το καταδίκαζε.
posted by Panos @ 23:34  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .