radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008
Στον Ομιλο των Αττικών Εκδόσεων ο Rock FM
Ένα δεύτερο μουσικό ραδιόφωνο στο νομό Αττικής, τον Rock FM, εντάσσει στο δυναμικό του ο Ομιλος των Αττικών Εκδόσεων, ο οποίος διαθέτει ήδη τον μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό Athens Radio Dee Jay.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στις 28 Αυγούστου 2008 ολοκληρώθηκε η εξαγορά, από την εξ ολοκλήρου θυγατρική των Αττικών Εκδόσεων CIVICO LIMITED, του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εδρεύουσας στην Κύπρο εταιρείας BANDOS HOLDINGS Limited, ιδιοκτήτριας του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και διακριτικό τίτλο «AIRLINK AE».

Η τελευταία είναι ιδιοκτήτρια του ραδιοφωνικού σταθμού Rock FM, ο οποίος εκπέμπει στον νομό Αττικής ,στους 96,9 μεγάκυκλους.

To συνολικό κόστος της εξαγοράς ανέρχεται σε 3.800.000 ευρώ εκ των οποίων το ποσό των ευρώ 250.000 αφορά το τίμημα της εξαγοράς της εταιρείας BANDOS HOLDINGS Limited και το ποσό των ευρώ 3.550.000 αφορά συμμετοχή της Civico Limited σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της BANDOS HOLDINGS Limited με σκοπό την αποπληρωμή υφιστάμενου δανείου της .

Το σύνολο του κόστους εξαγοράς χρηματοδοτήθηκε μέσω δανείου διάρκειας πέντε ετών της Τράπεζας Πειραιώς προς την Civico Limited , την αποπληρωμή του οποίου εγγυήθηκε η ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.

Πηγή: Εφ. Ναυτεμπορική
posted by Panos @ 14:14  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .