radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008
OFF Radio: το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης!

Ενα νέο internet radio ξεκίνησε χτες 1 Σεπτεμβρίου να λειτουργεί από την ομάδα παραγωγών που έφυγε πρόσφατα από τον Republic, έναν από τους πιο δημοφιλείς σταθμούς της Θεσσαλονίκης.

Το ενδιαφέρον με αυτό το σταθμό είναι οτι έχει πρόγραμμα όλη μέρα από τους Ελένη Τριφέρη, Νίκος Κομνηνός, Μέμα Μπινοπούλου, Νίκος Μαρκόπουλος, Μιρέλλα Κάππα και Ντέμη Παπαδοπούλου σε επαγγελματικά studios στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

"Το να κάνουμε ένα online ραδιόφωνο το σκεφτόμαστε από την πρώτη μέρα που συνδεθήκαμε στο internet. Και επειδή δεν φημιζόμαστε για τις συμβατικές μας –μουσικές και μη- συνήθειες, τώρα που η σύγχρονη τεχνολογία είναι με το μέρος μας όσο ποτέ άλλοτε και που τo σχολείο των FM μας …απέβαλε για διαγωγή κοσμιοτάτη, είπαμε να το κάνουμε το τρελό το όνειρο πραγματικότητα: ένα ραδιόφωνο δικό μας, ένα ραδιόφωνο ελεύθερο, ένα ραδιόφωνο χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Από την άλλη, δεν είχαμε και πολλές επιλογές εδώ που τα λέμε γιατί οι FM συνθήκες της εποχής, ούτε ξεκάθαρες είναι, ούτε ευνοϊκές για νέες και δημιουργικές προσπάθειες.

To OFF Radio είναι ένα ραδιόφωνο, όπως όλα τα ραδιόφωνα αλλά δεν εκπέμπει στα FM. Αυτή του η ιδιαιτερότητα του επιτρέπει να μην περιορίζεται γεωγραφικά κι έτσι εσύ να μπορείς να το ακούς σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας ή της γης και αν βρίσκεσαι. Από την άλλη, η ακρόαση ενός τέτοιου ραδιοφώνου δεν έχει καμία σχέση με τη συμβατική καθώς εδώ δεν υπάρχουν παρεμβολές και παράσιτα. Όλα φυσικά τα παραπάνω προϋποθέτουν πρόσβαση στο Internet. Το OFF Radio ακούγεται online από απεριόριστο αριθμό χρηστών /ακροατών "

Nicolas A. - offradio

Καλή αρχή σας ευχόμαστε!
posted by Panos @ 14:20  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .