radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Σεπτεμβρίου 09, 2008
Στον αέρα το νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9,84

Ηδη από χθες βρίσκεται στον αέρα το νέο πρόγραμμα του Αθήνα 9,84 για τη σεζόν 2008-2009. Ειδικότερα και όσον αφορά στις καθημερινές, η ενημέρωση στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης αρχίζει στις 5.30 το πρωί με το Νίκο Παναγιωτόπουλο και συνεχίζεται στις 6.30 με το Γιάννη Λοβέρδο.

Στις 8 π.μ. η Μαριάννα Πυργιώτη παρουσιάζει το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων και στις 9 π.μ. έρχονται οι Αρης Τόλιος και Δέσποινα Τσαντέ. Ο Βασίλης Πάλικος και ο Αγγελος Μόσχοβας ακολουθούν στις 10 π.μ., ενώ τη σκυτάλη παραλαμβάνουν στις 11 π.μ. ο Χρήστος Ράπτης και ο Γιάννης Κουρτάκης Στις 12 το μεσημέρι ο Στέφανος Κασιμάτης και ο Ηλίας Κανέλλης ακολουθούν, ενώ στη 1 μ.μ. στο μικρόφωνο έρχεται ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Στις 2 μ.μ. ακολουθεί η Δώρα Σαρρή και στη συνέχεια στις 3 μ.μ. ο Κωνσταντίνος Ζούλας και ο Γιάννης Παπαγεωργίου, στις 4 μ.μ. ο Στέφανος Τζανάκης και η Μαρία Νικολάου, στις 5 μ.μ. ο Αρης Δαβαράκης και στις 6 μ.μ. η Ελενα Χατζηαντωνίου.

Στις 7 μ.μ. έρχεται το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων με την Τζέλα Παυλάκου και στη συνέχεια ακολουθούν ο Νίκος Λυμπερόπουλος, στις 8 μ.μ. ο Θόδωρος Σαραντής, στις 9 μ.μ. η Λίλυ Καρατζαφέρη, στις 10 μ.μ. η Νίκη Λυμπεράκη και ο Λάμπρος Πολίτης, στις 11 μ.μ. ο Γιάννης Ξυνόπουλος και στις 12 το βράδυ ο Πέτρος Κωλέτης.

Ναυτεμπορική

posted by Panos @ 19:37  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .