radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Ιανουαρίου 26, 2008
Μιχάλης Χατζηγιάννης In Love

Η μεγαλύτερη ερωτική συναυλία της χρονιάς έρχεται την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, από τον πιο ερωτικό σταθμό, το Love Radio 97,5.

Το Love Radio 97,5 που εδώ και χρόνια σημαδεύει την ημέρα των ερωτευμένων με συναυλίες που έχουν αφήσει εποχή, κρατάει και φέτος την παράδοση διοργανώνοντας την μεγαλύτερη ερωτική συναυλία της χρονιάς με τον δημοφιλή τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη σε μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους την ζήσουν.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα γιορτάσει μαζί με τους ακροατές του Love Radio 97,5 την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου στο VOX το οποίο θα γεμίσει έρωτα…

Ενας μοναδικός, υπέροχος και ερωτικός Μιχάλης Χατζηγιάννης υπόσχεται ότι θα χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά σε όλους του ερωτευμένους και σ’ όλους τους ακροατές του Love Radio 97,5 με τα τραγούδια του που έχει αγαπήσει όλη η Ελλάδα αλλά και διαχρονικές ξένες μπαλάντες που επέλεξε να ερμηνεύσει αποκλειστικά για τους ακροατές του πιο ερωτικού σταθμού.

O δημοφιλέστερος καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα θα παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά.

Μην χάσετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο VOX και να ζήσετε τη μοναδική αυτή συναυλία με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και εκπλήξεις που θα αναδείξουν την μοναδικότητα αυτής της βραδιάς.

Love Radio 97,5

posted by Panos @ 13:08  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .