radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Νοεμβρίου 03, 2006
Βουλγαρία: Πώληση ρ/σ από τον Αντέννα
Το Συμβούλιο Ηλεκτρονικών Μέσων της Βουλγαρίας (Council for Electronic Media) ενέκρινε την πώληση της εταιρείας Express EAD (η οποία ελέγχει τον ομώνυμο ραδιοφωνικό σταθμό, Radio Express), στην εταιρεία Vitosha Agency EOOD. Η σχετική αίτηση για την έγκριση της πώλησης είχε υποβληθεί στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή από την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Express EAD, κα Σίλβα Ζούρλεβα, η οποία κατέχει την ίδια θέση στη Nova Televisia (τόσο η Express EAD όσο και η Nova Televisia ανήκουν στον ελληνικό όμιλο του Αντέννα). Ο νέος ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Express θα είναι η εταιρεία SBS Broadcasting με έδρα την Ολλανδία, η οποία ελέγχει πλήρως την Vitosha Agency.

Υπενθυμίζεται πως το καλοκαίρι η SBS Broadcasting εξαγόρασε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Vitosha και Atlantik καθώς και τον Ritmo της Φιλιππούπολης. Επίσης, έχει εξαγοράσει την καλωδιακή τηλεόραση Veselina, η οποία μετονομάστηκε σε «The Voice».

(πηγή: Nαυτεμπορική)
posted by Panos @ 18:06  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .