radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2006
Οι στίχοι του Δεύτερου...στον Ιανό
Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 αποφάσισε φέτος να φωτίσει το «λόγο» των τραγουδιών, τις λαμπερές αλλά και τις πιο σκοτεινές πλευρές των στίχων που όλοι κάποια στιγμή σιγοψιθυρίσαμε.
Τα απογεύματα της Τετάρτης από τις αρχές Νοεμβρίου του 2006 μέχρι και το τέλος Μαρτίου του 2007 φιλοξενούν στο ζεστό χώρο του βιβλιοπωλείου «ΙΑΝΟΣ» (Σταδίου 24) ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα, πολύ διαφορετικό απ΄ όσα έχετε ήδη συνηθίσει να ακούτε. Οι σημαντικότεροι σύγχρονοι στιχουργοί – ποιητές κάνουν στάση στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 , επιλέγουν προσωπικότητες που μιλούν για το έργο τους και διαλέγουν κάποια από τα τραγούδια – σταθμούς της δημιουργικής τους πορείας, τραγούδια που ακούγονται ζωντανά συνοδεία ορχήστρας από τραγουδιστές με τους οποίους κατά καιρούς συνεργάστηκαν. Αυτές οι συναντήσεις μεταδίδονται ζωντανά από το Β΄Πρόγραμμα της ΕΡΑ, τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς και την ΕΡΑ5.

(Δελτίο τύπου)

Δείτε το πρόγραμμα
posted by Panos @ 11:24  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .