radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Πέμπτη, Νοεμβρίου 02, 2006
Απορία: Το Forum για το internet γιατί γίνεται στην...Ελλάδα;
Μπορεί να γράφουν και να λένε σε ολόκληρο τον κόσμο για το περίφημο Φόρουμ για το ίντερνετ, που πραγματοποιείται στην χώρα μας, όμως παράλληλα συμβαίνουν τραγικά πράγματα στο Ελληνικό διαδίκτυο. Μετά το κλείσιμο του blogme.gr και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη του, χθες είχαμε το κλείσιμο του cultureguide.gr, του Υπουργείου Πολιτισμού παρακαλώ και την απόλυση 7 υπαλλήλων.

Η βραβευμένη ιστοσελίδα του ΟΠΕΠ (Οργανισμού Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού), cultureguide.gr, έκλεισε για 3 λόγους, σύμφωνα με το υπουργείο: Στοίχιζε πολύ ακριβά, 200 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Είχε μικρή επισκεψιμότητα, 150 χρήστες τη μέρα. Το μόνο που έκανε ήταν να βάζει δελτία τύπου. Η απάντηση των πρώην εργαζομένων είναι: Τόσα παίρνουν και 3 σύμβουλοι του υπουργού. Οι χρήστες ήταν 8.500 τη μέρα. Η ύλη στο site ήταν ποιοτική, το design πρωτοποριακό και γι' αυτό είχαν πάρει διακρίσεις από το εξωτερικό.
posted by Panos @ 14:23  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .