radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 02, 2005
Party με..."Nόημα"! Eρχεται καινούργιο album!

radiourgies -exclusive Posted by Picasa

Η Πέγκυ Ζήνα και το "Νόημα" έρχονται σύντομα στα δισκοπωλεία και εμείς μάθαμε λεπτομέρειες για την παρουσίαση του album!
Το νέο album της Πέγκυς Ζήνα, με τίτλο "Νόημα" και 11 νέα τραγούδια σε μουσική και στίχους του Γιώργου Θεοφάνους, θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα, όπως λένε τα τελευταία , θα πραγματοποιηθεί και η παρουσίαση του album. Και ενώ, σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια, η παρουσίαση ήταν να γίνει στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Ελ. Βενιζέλος, η Πέγκυ Ζήνα και η Minos EMI από κοινού αποφάσισαν να μην παρουσιάσουν το album σε έναν χώρο που παραπέμπει στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα στο Γραμματικό.
Έτσι, η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, στο Balux, σε ένα party που θα έχει τον έξυπνο τίτλο "Party με Νόημα"! Εντωμεταξύ, ήδη βλέπετε μέσα από το τηελοπτικό σταθμό ΜΑD το video-clip για το τραγούδι "Νόημα", ένα video-clip που σκηνοθέτησε ο καταξιωμένος σε Ελλάδα και εξωτερικό Κωνσταντίνος Ρήγος.
O Κωνσταντίνος Ρήγος έχει επιμεληθεί και τις εμφανίσεις της Πέγκυς στην "Πολιτεία" της Θεσσαλονίκης αλλά και τις επερχόμενες εμφανίσεις της στο "Διογένης Studio", όπου η Πέγκυ θα τραγουδάει μαζί με τον Νίνο, τον Κώστα Καραφώτη και την Αννέτ. Τα ανανεωμένα σκηνικά του "Διογένης Studio" θα επιμεληθεί ο star σκηνογράφος Μανώλης Παντελιδάκης.
posted by Panos @ 15:51  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .