radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Κυριακή, Μαΐου 15, 2005
Το Chicago έρχεται...στο Αθηνών Αρένα!
Η διάσημη παραγωγή του Μπρόντγουεη και του Λονδίνου, το CHICAGO, που έχει σαρώσει τα βραβεία και έχει μαγέψει το κοινό σε διάφορες χώρες του κόσμου, έρχεται στην Αθήνα στο ¨ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ¨.
Πρόκειται για μια μοναδική ατμοσφαιρική παράσταση, την οποία έχουν παρακολουθήσει 12.000.000 άνθρωποι σε 19 χώρες και σε 260 διαφορετικές πόλεις.
Με μουσικό υλικό αληθινό δυναμίτη, που σε κάνει να θες να χορέψεις και με υπόθεση επίκαιρη και συναρπαστική που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον, το CHICAGO επισκέπτεται και τη χώρα μας.
Το CHICAGO βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, που συνέβησαν τη δεκαετία του 1920 και αποτελεί μια σάτιρα του δικαστικού συστήματος και του κόσμου των μέσων ενημέρωσης. Το CHICAGO ξετυλίγεται στη σκηνή με πολύ χορό, τραγούδι, χιούμορ, αισθησιασμό, και αξεπέραστο στυλ από ένα εξαιρετικό σύνολο καλλιτεχνών, 23 περφόρμερ και 14 μουσικοί που θα καθηλώσουν το κοινό.
Για λίγες μόνο παραστάσεις από τις 19 Μαϊου-5 Ιουνίου.
(από το δελτίο τύπου της παράστασης)
posted by Panos @ 14:04  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .