radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Μαΐου 16, 2005
Νίκος Ζιώγαλας με ¨αρωμα απο βανίλια¨
Οι 15 μεγαλύτερες επιτυχίες του Νίκου Ζιώγαλα, από τα 20 χρόνια της μουσικής του πορείας, μαζί με 4 καινούργιες ηχογραφήσεις, κυκλοφορούν σε ένα album με..."Αρωμα από Βανίλια".
"Σαν Σταρ του Σινεμά", "Αγρια Τριανταφυλλιά", "Θα σου Φανερωθώ", "Πέρασε η Μπόρα" (με την Αναστασία Μουτσάτσου), "Πάρε Με Απόψε Πάρε Με" (με την Γλυκερία), "Βασιλική" (με τον Μανώλη Φάμελλο και τους Ποδηλάτες)...όλες οι επιτυχίες του ξεχωριστού τραγουδοποιού και ερμηνευτή, συγκεντρωμένες σε ένα album. Τις συνθέσεις υπογράφει ο ίδιος αλλά και άλλοι σημαντικοί δημιουργοί, όπως ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Μανώλης Φάμελλος.
Στο album περιλαμβάνεται και το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα, "Αρωμα από Βανίλια", που ερμηνεύει μαζί με τον ,Χάρη Κατσιμίχα αλλά και μια διασκευή στο "Για ένα κομμάτι ψωμί" των αδερφών Κατσιμίχα και δύο ακόμα νέες ηχογραφήσεις-στη μία από αυτές ("Χόρεψε μαζί μου") συμμετέχει η Μαριώ και ο Λάμπρος Καρελάς.
posted by Panos @ 01:02  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .