radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Μαΐου 02, 2005
ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ..!
Το blog ραδιουργίες είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που σαν βάση του έχει την μουσική! Οι «ραδιουργίες» υπήρξαν μουσική εκπομπή σε ραδιόφωνα της Σαντορίνης, άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και μια γενικότερη άποψη για την μουσική και γενικότερα την τέχνη. Αποφασίσαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε μια νέα προσπάθεια προσέγγισης του κοινού θέτοντας σε λειτουργία μια καινούργια ιδέα, τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας και ενός blog , ενός είδους ηλεκτρονικού περιοδικού.
Το ότι αποτελεί on line "έντυπο" και μέρος του παγκόσμιου δικτύου, του χαρίζει ιδιαιτερότητα και κυρίως σημαντικά πλεονεκτήματα. Δεν έχουμε πάντως τη φιλοδοξία να καλύψουμε όλο το εύρος της μουσικής παραγωγής. Δεν είμαστε η "μπάντα που παίζει τα πάντα". Και να θέλαμε άλλωστε δεν γίνεται! Στον σημερινό κόσμο, όπου η πληροφορία δεν κρύβεται αλλά χάνεται μέσα στην υπερπροσφορά, όπου κάθε μήνα εκατοντάδες δίσκοι διεκδικούν την προσοχή μας, αυτό που προσφέρει το ραδιουργίες είναι μια επιλογή. Και μια κριτική ματιά. Πότε με συναισθηματικό τρόπο, πότε με αποστασιοποιημένο αλλά πάντα με προσωπικό τόνο και αισθητική ευελπιστούμε να μοιραστούμε μαζί σας γνώσεις και συναισθήματα. Άλλωστε οι γνώσεις όπως και η αγάπη μόνο όταν μοιράζονται αποκτούν αξία! Όμως ο όγκος των πληροφοριών και το μέγεθος του εγχειρήματος είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν χωρίς λάθη, παραλείψεις κτλ.
Το blog μας σαν σκοπό έχει να δημιουργήσει μια μεγάλη μουσική κοινότητα του ελληνικού Internet. Είναι τόπος ηλεκτρονικής συνάντησης και συζήτησης των εραστών της μουσικής, αλλά και του κινηματογράφου.
Στόχος του blog μας, που με νέες ιδέες, φαντασία και πολύ μεράκι εξαπλώνεται, είναι να γίνει καθημερινός τρόπος έκφρασης, δημιουργίας, ενημέρωσης και επικοινωνίας, ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη και τον σεβασμό για την μουσική και προβληματίζονται διαρκώς για το παρόν και το μέλλον της.
Το blog ραδιουργίες βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον ...εθελοντισμό! Και στον καλώς εννοούμενο ερασιτεχνισμό. Από εραστές της τέχνης γράφεται και σε τέτοιους απευθύνεται, με ένα πνεύμα που θυμίζει…ερασιτέχνες ραδιοφώνου. Μόνο κίνητρο μας η αγάπη στην τέχνη και το "ψώνιο" της επικοινωνίας. Και ασφαλώς είμαστε πάντα ανοιχτοί σε όποιον θέλει να επιβιβαστεί στο "τραίνο"!
Σας καλούμε λοιπόν να μας επισκεφθείτε και να πάρετε μια πρώτη γεύση της δουλειάς μας. Περιμένουμε τα σχόλια και τις προτάσεις σας μιας και αυτό που θα δείτε είναι μόνο η πρώτη φάση της προσπάθειας που ετοιμάζουμε. Σας καλούμε ακόμη να πάρετε μέρος στην προσπάθεια μας και γιατί όχι να γίνετε συνεργάτες μας, στέλνοντας μας άρθρα και απόψεις που έχουν σχέση με τη μουσική και γενικότερα την τέχνη. Θα χαρούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.
posted by Panos @ 01:48  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .