radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Δευτέρα, Μαΐου 02, 2005
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ
Μια αξιόλογη φωνή στο πρώτο της (επί της ουσίας) δισκογραφικό βήμα.
Ο Σταύρος Κωνσταντίνου είναι ένας Κύπριος καλλιτέχνης που αναδείχθηκέ μέσα απ' το τηλεπαιχνίδι super idol, αλλά είχε την τύχη να υπογράψει συμβόλαιο με μια αξιόλογη εταιρεία που δείχνει να τον εκτιμά και να τον προσέχει.
"Το Κουδούνι» ως δίσκος έχει ως μοναδικό του ελάττωμα την έλλειψη ταυτότητας.
Περιέχει αρκετά λαϊκά κομμάτια, ζεϊμπέκικα, χασάπικα, μπαλάντες αλλά και κάποια ποπ τραγούδια που κάπως με μπέρδεψαν σχετικά με την πορεία που θέλει να χαράξει ο καλλιτέχνης στην μετέπειτα καριέρα του. Κατά τα άλλα μιλάμε ασφαλώς για ένα ντεμπούτο που δεν έχει να ζηλέψει απολύτως τίποτα σε παραγωγή από πολλά albums καταξιωμένων καλλιτεχνών, το υπογράφει άλλωστε ο Νεκτάριος Κόκκινος που αποτελεί εγγύηση και είναι προς τιμήν του και προς τιμήν της εταιρίας που ανέλαβε τον μικρό αλλά τόσο ταλαντούχο Σταύρο.
Οι δημιουργοί πολλοί και αξιόλογοι, αλλά το μεγάλο ατού της συγκεκριμένης δουλειάς δεν είναι άλλο από την πολύ καλή (συγκινητική ενίοτε) ερμηνεία του Σταύρου. Το ομότιτλο τραγούδι έχει ήδη γίνει επιτυχία και μάλλον τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν και τα «Μίλησε μου» και «Πάνε Δυο Λεπτά» χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιο απ' τα άλλα τραγούδια απλά ο τρόπος που δουλεύουν τα ραδιόφωνα δεν επιτρέπει σε πάνω από δύο, το πολύ τρία, τραγούδια να αναδειχθούν από κάθε δουλειά.
Κλείνοντας να τονίσω ότι ο Κωνσταντίνου είναι μεγάλο και καλό χαρτί στα χέρια της ΕΜΙ και ότι αξίζει ακόμα καλύτερα τραγούδια απ' αυτά που του δόθηκαν ώστε να μην αποδειχθεί ένα ακόμα καμένο χαρτί. Ο 20χρονος Κύπριος έχει την ηλικία, τη φωνή, το παρουσιαστικό και το κυριότερο δείχνει να έχει τη διάθεση να γίνει το νέο μεγάλο όνομα της ελληνικής δισκογραφίας και του αξίζουν όλες οι ευκαιρίες που μπορούν να του δοθούν.

JUKE BOX
posted by Panos @ 12:15  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .