radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2009
19 Οκτωβρίου έρχεται το Ράδιο Θέμα 98,9

Δείτε το σχετικό video με μερικούς από τους συντελεστές του πρώην ALPHA Radio και νυν (από 19/10 δηλαδή) Ράδιο ΘΕΜΑ.


Η σχετική ανακοίνωση:

Επειτα από συμφωνία του προέδρου του ALPHA κ. Δημήτρη Κοντομηνά, με την «Πρώτο ΘΕΜΑ Α.Ε.», ο ήδη επιτυχημένος ραδιοφωνικός σταθμός Alpha 98,9, θα εκπέμπει από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου ως ΘΕΜΑ 98,9. Με το γνωστό δημοσιογραφικό δυναμικό της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», αλλά και όλους τους μέχρι σήμερα συντελεστές και δημοσιογράφους του Alpha 98,9.

Ετσι, μαζί με τους Μάνεση, Βερύκιο - Σταυρόπουλο, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Ρίτσα Μπιζόγλη και όλους τους άλλους παραγωγούς που εντάσσονται στο ΘΕΜΑ 98,9, θα είναι στον αέρα και οι δημοσιογράφοι του «ΘΕΜΑτος»! Εκτός αυτών, ραδιοφωνική έκπληξη η Ευγενία Μανωλίδου που θα κάνει εκπομπή με τον Θέμο Αναστασιάδη, ενώ ο Τζίμης Πανούσης επιτίθεται ξανά με τον «Δούρειο Ηχο» του σαν καθημερινή ραδιοφωνική αντιβίωση. Το σλόγκαν του νέου σταθμού είναι το «ΠΑΜΕ ΑΕΡΑ»…

Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο Τάσος Καραμήτσος και γενικός διευθυντής ο Σωκράτης Γκιόλιας. Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού ο Μπάμπης Κούτρας.

Καλή αρχή από εμάς!

posted by Panos @ 09:53  
Τετάρτη, Οκτωβρίου 07, 2009
"Θέμα" radio ζωντανά σε λίγες μέρες...

Η είδηση κάνει το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων εδώ και μερικές μέρες. Δημήτρης Κοντομηνάς και Γιώργος Μπόμπολας έχουν δώσει τα χέρια και συζητούν τις λεπτομέρειες για την δημιουργία του «Θέμα Radio» στη συχνότητα του Alpha 98,9. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από τα τέλη Αυγούστου, ενώ όπως άλλωστε είχαμε γράψει πρόσφατα στο E-Radio Blog, η μεταβίβαση στα μέσα Σεπτεμβρίου του συνόλου των μετοχών του Alpha 989 από τους «Γερμανούς» στον κ. Κοντόμηνά δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά και το δίδυμο των επιχειρηματιών στοχεύει να δημιουργήσει τον δεύτερο ακροαματικότητα ενημερωτικό σταθμό (πίσω από το ΣΚΑΙ), μια θέση που το τελευταίο διάστημα καταλαμβάνουν οι Real 97,8 και ANT1 97,2.

Το όνομα που προκρίνεται είναι το «Θέμα 98,9) και μέσα στον Οκτώβριο το πρόγραμμα του νέου σταθμού (το οποίο αυτή τη στιγμή διαμορφώνεται) θα βρίσκεται στον αέρα. Οι πληροφορίες θέλουν μεγάλο κομμάτι των εκπομπών να στηρίζεται σε στελέχη και δημοσιογράφους της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ενώ στο πλάνο είναι να παραμείνουν και ορισμένοι παραγωγοί από το τωρινό σχήμα του Alpha 98,9. Ο Θέμος ΑΝαστασιάδης συζητά ήδη για την επιστροφή του πίσω από τα μικρόφωνα, χωρίς να αποκλείεται να υιοθετήσει την ίδια ώρα που είχε πριν από πολλά χρόνια στο Flash (1 με 2 το μεσημέρι).

Θυμίζουμε ότι μετά και από αυτή την εξέλιξη όλες οι μεγάλες εφημερίδες θα έχουν ισχυρούς δεσμούς με ειδησεογραφικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς διέξοδο στα ραδιοκύματα βρίσκει το δυναμικό του «Έθνους» και του «Πρώτου Θέματος». Πρόσφατα η εξαγορά του City 99,5 έδωσε στον ΔΟΛ (στον οποίο κατέχει ισχυρό ποσοστό ο κ. Ρέστης) πρόσβαση στα ερτζιανά, γεγονός που αποδείχθηκε και από τις επιλογές στη στελέχωση και το στήσιμο του προγράμματος του σταθμού. Στον αντίποδα εδραιωμένοι είναι οι ισχυροί δεσμοί Καθημερινής και ΣΚΑΙ 100,3 και της Real News με τον Real 97,8.

Πηγή: e-radio.gr

posted by Panos @ 15:36  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .