radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Σάββατο, Απριλίου 19, 2008
Γιάννης Ευσταθίου: " Μου έκλεψαν το όνομα"
«Ο Γιάννης Ευθυμίου που τώρα θα εκπέμψει, σε ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΛΑΙΚΑ θα σας ταξιδέψει… »
Κάπως έτσι ξεκινάω την εκπομπή μου κάθε μέρα στις 2 τα ξημερώματα τα τελευταία 13 χρόνια (από το 1995) στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας γνήσιο Ελληνικό λαϊκό τραγούδι, για να διασκεδάσω τους πολυπληθείς ακροατές μου εντός και εκτός Ελλάδος.
Αλλά ο λόγος πάντα έχει αντίλογο, την επιτυχία πολύ τη ζήλεψαν και τίποτε δεν είναι εκείνο που να μένει όρθιο και αλώβητο για πάντα.
Έτσι κάποια ωραία μέρα -κάπου εκεί στα μέσα Δεκεμβρίου- άρχισε να ακούγεται ένα διαφημιστικό σποτ από το ραδιόφωνο “derti fm 98,6” προωθώντας ένα βιβλίο και ένα CD μαζί ( με λαϊκά τραγούδια) με τίτλο «ΛΑΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ». Όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε μεγάλη σύγχυση, αφού το συγκεκριμένο ραδιόφωνο απευθύνεται στο ίδιο κοινό (με τις ίδιες μουσικές προτιμήσεις) και το ίδιο ηλικιακά “target group” με τους ανθρώπους που παρακολουθούν εδώ και χρόνια την εκπομπή μου στον “ΑΝΤ1radio” με τον ίδιο τίτλο. Θα μου πείτε πως γίνεται αυτό να ακούνε οι ίδιοι άνθρωποι και τους δύο σταθμούς. Είναι φυσικό γιατί τα διαφημιστικά σποτ έπαιζαν όλη τη μέρα και το ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 είναι ενημερωτικό, οπότε αυτοί που ακούνε μόνο μουσική αλλάζουν συχνότητα, έτσι το πανηγύρι άρχισε και τα τηλέφωνα έπεφταν βροχή με ερωτήσεις του τύπου πώς επέτρεψες να γίνει κάτι τέτοιο!
Για περισσότερες λεπτομέρειες δέστε τη φωτογραφία που είναι μαζί ή στο
Site:
http://www.laika-monopatia.gr &
Blog:
http://laika-monopatia.blogspot.com

Γιάννης Ευσταθίου
posted by Panos @ 23:42  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .