radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2007
Ο "νέος" ΑΝΤ1 97,2
Το νέο ανανεωμένο πρόσωπο του ραδιοσταθμού ΑΝΤ1 97,2 παρουσίασαν χθες στο πλαίσιο συνάντησης με τους δημοσιογράφους ανώτατα στελέχη του.

Όπως ειδικότερα ανέφερε η Χαρά Ζλατάνη, γενική διευθύντρια κλάδου ραδιοφωνίας και γενική διευθύντρια Antenna TV, ο AΝΤ1 97,2 παραμένοντας πάντοτε πιστός στον ενημερωτικό του ρόλο, φέτος προχώρησε σε μια ουσιαστική ανανέωση του παρεχόμενου προϊόντος.
Ιδιαίτερη αναφορά στο χαρακτήρα του σταθμού, ο οποίος «κάνει παρέα στον ακροατή, στοχεύει στην ουσία και αναδεικνύει τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση» έκανε ο Γιώργος Αντωνίου γενικός διευθυντής του σταθμού.
Όπως είπε ο κ. Αντωνίου ο AΝΤ1 97,2, έχοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, απευθύνεται σε όλους κοιτώντας πάντοτε με αισιοδοξία πίσω από τα γεγονότα.
«Ενημέρωση από την επικαιρότητα μέχρι την αιωνιότητα» προσφέρει ο AΝΤ1 97,2 είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χουδαλάκης γενικός διευθυντής ειδήσεων ενημέρωσης και προγράμματος του σταθμού επισημαίνοντας ότι ο ακροατής έχει την πρώτη θέση σε ένα ραδιόφωνο που φτιάχτηκε ακούγοντας τις ανάγκες του.
Αφήνοντας πίσω την ξύλινη γλώσσα του παρελθόντος, το ραδιόφωνο του AΝΤ1 97,2 παράγει ένα προϊόν που έχει στο επίκεντρο τον ακροατή και τις ανάγκες του.
posted by Panos @ 19:05  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .