radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις
Τα πάντα για το ραδιόφωνο! Ενημέρωση ~ Ειδήσεις ~ Σχόλια | Όλα τα τελευταία ραδιο-φονικά νέα! Τα σχόλια και οι προτάσεις σας στο: myradiourgies@gmail.com
Τρίτη, Ιουνίου 06, 2006
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 9.84 ΟΕΟ?
Μεγάλο σκάνδαλο ετοιμάζεται να ξεσπάσει στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Αθηναίων «Αθήνα 984» αφού οι διοικούντες, με μία εντελώς ανεξήγητη απόφαση και ευρισκόμενοι σε ένα εντελώς παράλογο «κυνήγι μαγισσών», αποφάσισαν να μην συμπεριληφθεί ο σταθμός στη νέα μέτρηση ακροαματικότητας της ΑΕΜΑΡ μέσω της Focus!

Η παράλογη αυτή απόφαση ελήφθη όταν η διοίκηση του σταθμού πιστεύει ότι η ακροαματικότητα που η έρευνα BARI εμφανίζει για τον 9,84 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να μην συμμετάσχει στη νέα έρευνα, η οποία είναι πλέον αποδεκτή από όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας ως η μοναδική επίσημη μέτρηση και σύμφωνα με την οποία θα μοιράζονται από το φθινόπωρο τα διαφημιστικά κονδύλια στο ραδιόφωνο!

Η απόφαση του 9,84 να μην συμμετάσχει στην έρευνα, αποτελεί ένα τεράστιο σκάνδαλο για το οποίο είναι πολύ πιθανό να επιφέρει και αστικές ευθύνες στους υπευθύνους αφού, χωρίς νούμερα ακροαματικότητας, ο σταθμός δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει διαφημιστικά έσοδα την επόμενη χρονιά!

Ετσι, οι δημότες της Αθήνας, αν και πληρώνουν από την τσέπη τους τόσους μεγαλοδημοσιογράφους και πολλές αργομισθίες χιλιάδων ευρώ που έχουν μαζευτεί στον σταθμό, είναι καιρός να μάθουν ότι ο σταθμός αυτός ΔΕΝ πρόκειται να πάρει μερίδιο διαφήμισης εξαιτίας της παράλογης αυτής απόφασης της διοίκησης… Κανένας δεν κυνηγάει τον 9,84 κύριοι, απλά ο σταθμός έχει ένα πρόγραμμα που δεν είναι ελκυστικό στο κοινό…
posted by Panos @ 00:40  
Πρόσφατες δημοσιεύσεις
Αρχείο
Links
Google
© radiourgies | ραδιο-φoνικές ειδήσεις & σκέψεις .